5. Fi* Ne* Tea Disco Party

27.09.2012 13:32

 

Máš rád/ rada tanec a dokážeš sa pri ňom odreagovať?
Nepotrebuješ k tomu alkohol, vyhovuje Ti priestor, ktorý nie je plný cigaretového dymu a tiež nemáš rád/ rada, keď sa na Teba z každej strany niekto tlačí?
 
V tom prípade Ťa pozývame na v poradí už 5. Fi* Ne* Tea Disco Party, ktorá sa bude konať 11.10.2012, t.j. vo štvrtok, o 21:30 už tradične na Moyzesovej 62.
 
Tieto diskotéky sú aj pre Teba, a preto  nás veľmi poteší, ak nám dáš vedieť o svojich postrehoch a návrhoch na vylepšenie a skvalitnenie týchto diskoték. Môžeš nám to povedať osobne v našej čajovni alebo mailom na cajovnalachajroi@gmail.com.
 
 
!!! Prosíme o pomoc !!!
A tiež by sme boli radi a veeeľmi by nám pomohlo, keby si nám aj trošku pomohol/ pomohla (v bufete, sbs alebo pri upratovaní, fotení alebo s hocičím čo by Ti napadlo). Ako možno vieš, vždy to bolo spojené s nedostatkom ľudí, preto sa obraciam na Teba- ak by si bol/a ochotný/á pomôcť čo i len na hodinku buď v stredu večer alebo potom priamo vo štvrtok pred diskotékou, počas nej, alebo po nej, tak ma prosím kontaktuj. A prosím, oslovuj s prosbou o pomoc aj ďalších- čím viac nás bude, tým menej sa narobíme a tým skôr pôjdeme spať ;) ĎAKUJEME už vopred ;)
 
Pomoc spočíva konkrétne v službách: príprava priestorov, výzdoba, prevoz bufetu, pomoc v bufete, pomoc usporiadateľom, upratovanie...
Časovo je to nasledovné:
- pred diskotékou od cca 17:00
- počas diskotéky v čase od 21:30 do 3:00
- po diskotéke od cca 3:00/ 4:00 do (dúfame max.) 7:00
Kto by mal záujem pomôcť, kontaktujte, prosím, čím skôr Máriu Tkáčovú alebo Romana Kušníra osobne, prípadne mailom- cajovnalachajroi@gmail.com.
Ďakujeme :)

 

LACHAJ ROI - " Púšt robí krásnou to, že niekde v sebe ukrýva studňu "

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode